Vrijdagavond 1 november van 19:00-21:00 uur.

Ben jij Bergkristalnieuwsgierig naar de kracht van Edelstenen, hoe je met deze eeuwenoude natuurwijsheid kunt werken en hoe deze stenen voeding kunnen geven voor het mediteren? Wil je weten hoe je een kristal of edelsteen voor jou persoonlijk uitkiest en wat de werking ervan is? Ervaar het zelf in deze workshop!

Edelstenen dragen een eeuwenoude wijsheid en kracht in zich. De energie van kristallen en edelstenen kan je: inzichten geven, intuïtie versterken, oude patronen doorbreken, kalmte geven, helen en meer vitaliteit brengen.

Tijdens deze workshop De helende de kracht van stenen beginnen we met enkele eenvoudige oefeningen met gebruik van edelstenen, daarna krijg je uitleg over de werking van edelstenen in het algemeen en de specifieke werking van de steen die jou past. Ook leer je hoe je een steen voor jou persoonlijk uitkiest, de manier waarop je een steen activeert en reinigt, en ervaren we de werking van een door jouw uitgekozen steen tijdens een korte meditatie. Daarnaast maken we een manifestatie energie raster. Dit is een opstelling van edelstenen, waarbij de kracht van de stenen wordt versterkt en er een energetische imprint ontstaat met een intentie. Deze rasters, ook wel grids genoemd, zijn magisch en sterk. Helemaal als we dit met een groep doen.

Na afloop krijg je een edelsteencadeautje mee naar huis en is er een gelegenheidswinkeltje om rond te neuzen in een selectie van de edelstenen van Carina Lucassen. Misschien vind je een mooie en passende steen voor jezelf of een dierbare.

Praktische info

EdelsteenDe workshop wordt gegeven door Carina Lucassen in samenwerking met
onze vaste yogadocent Ellen Geljon.
Datum: vrijdagavond 1 november van 19:00-21:00 uur
Locatie: Yogazolder, Yogacentrum Eemland.
Adres: Wakkerendijk 228A, Eemnes
Email: info@yogacentrum-eemland.nl
Telnr: 06-21364623.

Kosten

De kosten voor deze workshop zijn 25,00 euro per persoon, inclusief thee en een edelsteencadeautje.

Aanmelding

Je kunt je aanmelden voor deze workshop via ons Inschijfformulier. Jouw inschrijving is definitief zodra wij jouw inschrijfformulier hebben ontvangen, tezamen met de betaling. Het inschrijfgeld van 25,00 euro kun je overmaken op NL15INGB 0007741417 tnv Yogacentrum Eemland ovv WS de helende kracht van stenen en jouw roepnaam.

Wakkerendijk 228A
3755 DJ Eemnes

Tel: 06-21364623
Contactformulier
Stuur een E-mail

Lesrooster
Inschrijfformulier yogales