Yogacentrum Contact

Een bijzondere en unieke locatie aan de Wakkerendijk in Eemnes

Yogacentrum Eemland

Yogacentrum Eemland is verbonden aan Natuurgeneeskunde Eemland, gelegen aan de Wakkerendijk 228A in Eemnes. De locatie beschikt over ruime parkeergelegenheid, te vinden achter het hoofdgebouw. Op het terrein bevinden zich twee yogaruimtes: in het hoofdgebouw de yogazolder, in het bijgebouw (achter het hoofdgebouw) de grote yogaruimte.

Vragen over yogalessen?

Voor vragen over de yogalessen of het maken van een afspraak voor een proefles kun je na onze zomerstop contact opnemen met het secretariaat. Op ons secretariaat is altijd één van onze docenten bereikbaar via ons telefoonnummer: 06-21364623. Ook kun je je direct opgeven voor een proefles of yogales via ons inschrijfformulier . Bij inhoudelijke vragen kun je een bericht sturen via het contactformulier hiernaast of een mail sturen aan: info@yogacentrum-eemland.nl.

Aanspreekpunt Yogacentrum Eemland

Janine van der Linden en Ellen Geljon vormen tezamen het ondernemersduo van het Yogacentrum Eemland. Voor vragen over het Yogacentrum of dringende zaken kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Janine van der Linden:
mobiel: 06-17003604
mail: janine@yogacentrum-eemland.nl

Ellen Geljon:
mobiel: 06-21364623
mail: ellen@yogacentrum-eemland.nl

Overige relevante informatie

  • Banknr. Yogacentrum Eemland: NL15INGB0007741417
  • KvK nummer Yogacentrum Eemland: 68930739
  • BTW nummer Yogacentrum Eemland: 857653131B01

Dankbare samenwerking met

Formulier proefles of vaste yogales:

Schrijf je in

Contactformulier