Vrijdagavond 29 november, 19:30-21:30 uur.

Het leven is meer en meer stressvol; vol met onderlinge competitie, complicaties, presteren en worstelen om bij te blijven. Iedereen zoekt naar manieren om balans te vinden in het leven, terwijl je verantwoordelijkheden draagt, je werkt doet en het gezin in goede banen leidt. De technologie maakt het ons aan de ene kant soms makkelijker, maar aan de andere kant verhoogt het de druk, snelheid en verwachtingen.

Gelukkig is er een groeiend bewustzijn rondom yoga en alles wat yoga te bieden heeft. Yoga helpt je om dicht bij jezelf te komen, te ontdekken wie je ten diepste bent en van daaruit het leven te leven.

Yoga Nidra is een krachtige en oude Indiase meditatietechniek die de deelnemer meeneemt naar een diepe ontspanning die veelal lastig te verkrijgen is bij andere vormen van meditatie. Het is een van de meest diepgaande en authentieke manieren om stress in het leven te verminderen en tegelijkertijd het geluk in het leven te ervaren.*

Yoga Nidra wordt veelal beschreven als slaap van de yogi’s. Yoga betekent verbinden, Nidra betekent slaap. Het is een oude yogavorm die lijkt op slapen, maar waarbij je niet in slaap valt. Sterker nog, je bent bijna meer alert dan wanneer je wakker bent.

Yoga Nidra is een reis naar binnen en zoals de naam zegt, het is yoga door Nidra…..

*tekst (vrij vertaald) naar Sadhvi Abha Saraswati

De workshop

Tijdens de workshop krijg je uitleg over Yoga Nidra, een korte voorbereidende yogales gevolgd door een Yoga Nidra sessie.
Voor iedereen met enige yogaervaring.

Praktische informatie

Docenten: Ellen Geljon / Guusje Chabot, beide opgeleid in de Yoga Nidra door Sadhvi Abha Saraswati
Datum: vrijdag 29 november en 7 februari 2020
Tijd: 19.30-21.30 uur
Locatie: Yogazolder, Yogacentrum Eemland.
Adres: Wakkerendijk 228A, Eemnes
Email: info@yogacentrum-eemland.nl
Telnr: 06-21364623

Aanmelding en kosten

Wil je meedoen aan deze workshop en Yoga Nidra ervaren? Meld je dan aan via ons Inschijfformulier. Jouw inschrijving is definitief zodra wij jouw inschrijfformulier hebben ontvangen, tezamen met de betaling. Het inschrijfgeld voor de workshop is 30,- euro per persoon. Het bedrag kun je overmaken op NL15INGB 0007741417 tnv Yogacentrum Eemland ovv Yoga Nidra en jouw roepnaam.

Wakkerendijk 228A
3755 DJ Eemnes

Tel: 06-21364623
Contactformulier
Stuur een E-mail

Lesrooster
Inschrijfformulier yogales