6 september de eerste les (iedere 1e vrijdag vd maand) van 8:00-9:00 uur.

Wil jij ook graag de week in rust kunnen afsluiten en het weekend meer ontspannen beginnen? Dan is de wake-up meditatieles misschien wel iets voor jou!

Deze vroege ochtend yogales is verstillend van aard, waarmee je de dag in rust en met aandacht voor jezelf kun starten en vervolgen. Tijdens deze les word je bewust begeleid om naar binnen te keren, zowel tijdens de fysieke yoga-beoefening, ademoefeningen, als ook tijdens ontspanningsoefeningen en met behulp van meditatie technieken.

De les begint met een korte zittende meditatie om te “landen” in het nu en in stilte een intentie voor jezelf uit te spreken waarmee je jouw yogales wilt voeden. Daarna volgen een serie yoga-oefeningen en een korte liggende ontspanning (savasana). We eindigen de les met een zittende meditatie. Tijdens de yoga-oefeningen worden dynamische en statische oefeningen met elkaar afgewisseld, altijd begeleid en ondersteund door het ritme van jouw eigen adembeweging. Ook komen er specifieke ademoefeningen (Pranayama’s) aan bod. Deze Pranayama’s zijn erop gericht om het lichaam meer te ontspannen en de geest (het denken) tot rust te brengen en te verstillen. De meditatie aan het einde van de les nodigt je uit de yogales als geheel na te voelen, en diep door te laten werken. Van daaruit kan openheid ontstaan om het geluid van de stilte in je op te zoeken en te ervaren. Vanuit deze stilte ontstaat de natuurlijke verbinding en openheid om te luisteren naar jouw innerlijke stem, jouw innerlijke wijsheid.

Praktische info

Docente: Ellen Geljon.
Lestijd: elke 1e vrijdagmorgen vd maand van 8:00-9:00 uur.
Data 2019: 6 sept, 4 okt, 1 en 29 nov. (niet op 6 dec ivm Sint).
Yogaruimte: Yogazolder

Kosten en aanmelding

Je kunt deze lessen los volgen en per les betalen. Per les zijn de kosten 10,50 euro, voorafgaand aan de les te voldoen op NL15INGB 0007741417 tnv Yogacentrum Eemland ovv wake-up meditatie, -datum les- en jouw roepnaam. Via ons Inschijfformulier kun je je aanmelden voor deze les. Jouw inschrijving is definitief zodra wij jouw inschrijfformulier hebben ontvangen, tezamen met de betaling.

Wakkerendijk 228A
3755 DJ Eemnes

Tel: 06-21364623
Contactformulier
Stuur een E-mail

Lesrooster
Inschrijfformulier yogales